Dé hotspot van de clubscene met professionele ticketing

De beste muziek van de stad en volle dansvloeren, dan hebben we het vast over jou! Jouw club houdt de vinger aan de pols en dat zal binnenkort terug te zien zijn in de wachtrijen aan de deur. Met onze online ticketingtool kun je jouw feestgangers vroegtijdig bereiken. Flexibel, snel en veilig.

Jouw club, de place-to-be!

Als clubeigenaar en feestorganisator moet je jezelf voortdurend opnieuw uitvinden met een verscheidenheid aan evenementen. Silent disco's, singleparty's, retroparty's… Als er een trend opduikt, wil je er snel bij zijn en het juiste evenement in elkaar zetten. Om het geheel het nodige eventkarakter te geven, is het de moeite waard om vooraf tickets te verkopen. Daarvoor is een betrouwbare online ticketshop een must. EVENTIM.Light biedt jou de flexibiliteit en zekerheid die je nodig hebt om binnen de kortst mogelijke tijd evenementen te creëren en de voorverkoop te starten. Dankzij het bereik van EVENTIM en onze Facebook-integratie bereik je de feestlustige doelgroep en zorg je voor uitverkochte clubs en onvergetelijke feestavonden.

Eenvoudige toegang tot jouw feest = een volle club

Gemakkelijk, snel en moeiteloos

Creëer snel en intuïtief een evenement en maak jouw ticketshop in je eigen ontwerp. Begin direct met het verkopen van tickets via jouw website en eventim.nl.

Contact met de fanbase

Met onze Facebook-integratie kun je jouw evenement op de markt brengen waar de feestgangers zijn en in nauw contact met hen blijven.

Geen wachtrij aan de kassa

Maak last-minute online ticketaankopen aan de deur mogelijk via een QR-code aan de kassa.

Promotiecodes

Bied de klanten van een sponsor of partner tickets met korting aan en zorg voor een uitverkochte club.

Maximaal bereik voor jouw feest

  1. Evenement aanmaken: Ons systeem leidt jou stap voor stap door de applicatie, waarbij je ook prijscategorieën en ruimtes zoals een VIP-area kunt definiëren.
  2. Pas jouw ticketshop aan: Creëer een professionele ticketshop in het ontwerp van jouw website - geen probleem met onze tool.
  3. Publiceer en promoot je evenement: Ga voor maximale verkoopkracht en profiteer van het bereik van EVENTIM op eventim.nl met jaarlijks ruim 3 miljoen unieke bezoekers. 

Schud vandaag nog de clubscène op!

Maak het de feestgangers gemakkelijker om de weg naar de dansvloer te vinden: gebruik de EVENTIM.Light selfservicetool voor jouw kaartverkoop.