Fans bereiken direct vanuit een individuele ticketshop voor jouw concert

Bereik alle fans en win nieuwe fans. De artiesten staan centraal, het kopen van tickets moet makkelijk zijn en soepel verlopen. Met de selfservicetool EVENTIM.Light bereik je in een vroeg stadium een brede doelgroep – eenvoudig, snel en veilig.

Zorgeloos totaalpakket

Bij het organiseren van een evenement is de voorverkoop van tickets een essentieel onderdeel van je werk. Kies voor een oplossing die net zo eenvoudig als efficiënt is: EVENTIM.Light geeft je namelijk de mogelijkheid als eventorganisator een eigen ticketshop voor concerten te creëren en deze met slechts een paar klikken in jouw website te integreren. Met ons aantrekkelijke totaalpakket kun je eenvoudig verschillende prijscategorieën en secties definiëren. En dit alles zonder vaste kosten of contractuele verplichtingen.

Professionele ticketing voor jouw concert

Verkoop eenvoudig in jouw ticketshop

Creëer een concert, maak je eigen ticketshop en integreer deze met de juiste look en feel in de website van de artiest. Met EVENTIM.Light is dit in slechts enkele stappen mogelijk.

Verkoopboost met het EVENTIM-bereik

Profiteer van ons grote bereik en benader concertfans door tickets te verkopen op eventim.nl. Waarop wij jaarlijks ruim 3 miljoen unieke bezoekers ontvangen, waaronder veel muziekliefhebbers.

Target fans rechtstreeks op Facebook

Attendeer je fans erop waar ze meer te weten kunnen komen over de artiesten en concerten en link je evenement aan je Facebook-pagina. Zo blijf je nauw in contact met je doelgroep en boost je jouw ticketverkoop.

Tracking & Rapportages

Gebruik Google Analytics en onze geïntegreerde rapportages om jouw kaartverkoop en het succes van je marketinginspanningen bij te houden. Daarmee houd je de groei van jouw fanbase in de gaten.

De weg naar een uitverkocht concert

Bied jouw concertbezoekers op een eenvoudige manier toegang tot jouw concert: gebruik het online ticketingsysteem EVENTIM.Light en vergroot jouw bereik.

Maximaal bereik met online kaartverkoop

  1. Evenement aanmaken: Ons systeem begeleidt jou stap voor stap door de applicatie, waarbij je ook prijscategorieën en secties definieert.
  2. Maak een plattegrond: Met een optionele plattegrond krijgen jouw concertfans een gevoel bij de locatie en kunnen ze direct de juiste prijscategorie of stoel(en) selecteren.
  3. Pas jouw ticketshop aan: Creëer een professionele ticketshop in het ontwerp van jouw website – allemaal geen probleem met onze tool.
  4. Publiceer en promoot jouw evenement: Profiteer maximaal van het bereik van EVENTIM met eventim.nl met jaarlijks meer dan 3 miljoen bezoekers.
  5. Maak een Facebook-evenement aan: Gebruik social media om jouw concert op de markt te brengen. EVENTIM.Light maakt het eenvoudig om te koppelen met Facebook.