Jij weet alles over festivals, wij alles over ticketing

Goede bands en fantastisch weer zijn maar de helft van de festivalervaring. Festivalfans en early birds houden ervan dat alles tot in de puntjes is verzorgd, zodat zij ongecompliceerd kunnen genieten en als dat gebeurt dan zijn jouw fans volgend jaar zeker weer terug! EVENTIM.Light is dé selfservicetool voor festivalticketing waarmee je zoveel mogelijk bezoekers naar jouw event haalt - op een professionele manier, maar tegelijkertijd ook net zo gemakkelijk in gebruik.

Verkoop festivaltickets als een pro

Zomer, zon en livemuziek: niet alleen de grote publiekstrekkers als 'Best Kept Secret', 'Mysteryland' en 'Lowlands' trekken elk jaar enthousiaste festivalbezoekers. Ook kleinschalige tot middelgrote events verrijken evengoed het festivalseizoen met muzikale diversiteit. Breng jouw ticketverkoop naar een hoger niveau en gebruik onze intuïtieve selfservicetool. Maak een professionele ticketshop in jouw huisstijl in maar een paar handelingen en biedt daar ook extra ticketopties aan zoals campingplaatsen. Ga voor maximale verkoopkracht en zet het bereik van jaarlijks 3 miljoen unieke bezoekers op eventim.nl in voor jouw ticketverkoop - eenvoudig, snel en veilig.

Op maat gemaakte festivalticketing

Ticketverkoop via jouw website

Jouw ticketshop moet uiteraard kunnen matchen aan jouw festivallook! Nadat je jouw eigen ticketshop hebt gemaakt, kun je het aanpassen en dus afstemmen op jouw huisstijl en integreren in jouw website.

Maximaal bereik voor jouw festival

Met het bereik via eventim.nl en ook door de koppeling met Facebook, krijg je toegang tot een bredere doelgroep en vergroot je de kans op een uitverkocht evenement! 

Individuele categorieën en prijzen

Het instellen van diverse ticketcategorieën en prijsniveaus met dagkaarten, weekendtickets en zelfs early bird-tickets gaat heel eenvoudig.

Additionele services aanbieden

Zijn er bijkomende kosten die je in rekening wilt brengen voor een campingplaats, een duurzaamheid-fee of een vuilniszak op jouw festival? Dit kun je eenvoudig doen door een apart tickettype te creëren. 

Verkoop direct tickets voor jouw festival

Wil jij ook makkelijk tickets verkopen via jouw eigen ticketshop? Start dan vandaag nog met jouw ticketverkoop!

Van Early Bird naar Weekendtickets

Een eigen ticketshop maken en verkopen als een pro? EVENTIM.Light maakt het werk jou gemakkelijk:

  • Biedt ticketkopers een simpele en ongecompliceerde customer journey dankzij diverse betaalmethoden zoals iDEAL, creditcard, Apple & Google Pay.
  • Faseer jouw ticketing en biedt vroegboekers (trouwe fans) de mogelijkheid tegen een gereduceerd tarief als eerste Early Bird-tickets te kopen.
  • Ga voor duurzaamheid en biedt de mogelijkheid aan tickets papierloos te downloaden via de Apple & Google Wallet of als een PDF.
  • Gebruik de EVENTIM.Light ticketscan-app voor een eenvoudig te bedienen & professionele toegangsbeheer.
  • Blijf flexibel: met EVENTIM.Light zit je niet vast aan contractuele verplichtingen.