Eenvoudige en professionele ticketverkoop voor elk podium

Een meeslepende theatervoorstelling of een hilarische comedy: in een uitverkochte zaal is de beleving het allerleukst. Of het nu gaat om online of het aan de deur verkopen van tickets, EVENTIM.Light biedt je alles wat je nodig hebt voor een snelle en gemakkelijke kaartverkoop.

Trek publiek naar jouw show

Of het nu gaat om theater, poëzie, comedy, cabaret of nog veel meer: het bijwonen van een cultureel evenement verrijkt je leven. Ondanks dat sommige mensen hun tickets nog steeds het liefst aan de deur kopen, is online kaartverkoop onmisbaar geworden. Voor jou als organisator verhoogt het de planningszekerheid aanzienlijk en is het net zo belangrijk om een jonge doelgroep naar je events te trekken. Of je nu een programma van meerdere weken organiseert of een enkel evenement, met de selfservicetool EVENTIM.Light kun je in slechts enkele minuten je evenement(en) creëren en beginnen met het verkopen van tickets in jouw eigen ticketshop of aan de kassa.

Alles wat je nodig hebt voor je ticketing in één tool

Makkelijk, snel & moeiteloos

Creëer je evenement in een paar stappen en pas het ontwerp van je online ticketshop aan op de look en feel van je eigen website. Begin vandaag nog en je kunt direct starten met de verkoop van je tickets. 

Maak een evenementserie

Het maken van een reeks aan evenementen voor een langlopende programmering is heel gemakkelijk. Creëer in één keer de data voor de gehele programmering. 

Een eigen plattegrond in jouw design

Eenvoudig maak jij een plattegrond die past bij jouw eventlocatie. Creëer verschillende secties met zitplaatsen of tafels met stoelen. Precies zoals jij dat nodig hebt.

Eenvoudige verkoop aan de deur

Onze kassamodule is ideaal voor ticketverkoop aan de deur en kan vanaf elk device worden gebruikt. Zeg vaarwel tegen papieren tickets en (gasten)lijsten, door tickets digitaal te distribueren - zo simpel is het. 

Volledige focus op de show

Van de eventcreatie tot de toegang: met EVENTIM.Light is ticketing zo makkelijk dat jij volledige concentratie kunt houden op de organisatie en planning van jouw event. Profiteer van al deze voordelen:

  • Met onze gratis ticketscan-app, kun je gemakkelijk tickets controleren bij de ingang met een smartphone of tablet.
  • Vergroot jouw bereik en spreek nieuwe doelgroepen aan met het bereik van EVENTIM op eventim.nl waar we jaarlijks ruim 3 miljoen unieke bezoekers ontvangen.
  • Blijf flexibel. Met EVENTIM.Light ben je niet gebonden aan een contract.
  • Gebruik onze prijscalculator om eenvoudig de ticketkosten te berekenen.

Verkoop nu tickets voor jouw culturele evenement

Ga direct aan de slag, maak jouw eerste evenement aan met EVENTIM.Light en start eenvoudig met het verkopen van tickets van jouw voorstelling(en) in je eigen ticketshop en aan jouw kassa.