Voor veel soorten events te gebruiken

EVENTIM.Light is net zo divers als de eventindustrie zelf. Met onze selfservicetool, kan iedereen makkelijk een eigen ticketshop maken en binnen enkele minuten starten met de verkoop van tickets. Daarnaast staat jou niets in de weg om met het grote bereik van eventim.nl een uitverkocht evenement te bereiken.

Eenvoudige selfservice ticketing met sterke verkoopkracht

Organiseer jij yoga workshops, wijnproeverijen of schildercursussen? Wat je ook doet, wij staan voor je klaar. Om ervoor te zorgen dat jij je volledig kunt concentreren op de voorbereidingen van jouw event of activiteit, is een makkelijke kaartverkoop essentieel. EVENTIM.Light is een makkelijk te gebruiken selfservice ticketingtool waarmee je een eigen ticketshop maakt en jouw event al binnen een paar minuten adverteert en in verkoop zet.

Maximaal bereik met online ticketverkoop

  1. Creëer een evenement: Ons systeem gidst jou stap-voor-stap door de applicatie, waar je ook prijscategorieën en secties definieert.
  2. Plattegrond maken: Met een optioneel te gebruiken plattegrond, kun je jouw bezoekers bijvoorbeeld de keuze geven om zelf een stoel of vak te selecteren.  
  3. Jouw ticketshop personaliseren: Maak een professionele ticketshop in het design van jouw website - allemaal geen probleem met onze tool. 
  4. Publiceer & promoot jouw event: Profiteer maximaal van de verkoopkracht van eventim.nl waarop jaarlijks ruim 3 miljoen unieke bezoekers worden bereikt.
  5. Maak een Facebook-evenement: Gebruik social media om jouw event in de markt te zetten. EVENTIM.Light maakt het jou gemakkelijk jouw events met Facebook te koppelen.

Vergroot direct het bereik van jouw events en activiteiten

Geef jouw bezoekers de mogelijkheid om op een gemakkelijke en moderne manier toegang te verkrijgen tot jouw event of activiteit: gebruik daarvoor het online ticketingsysteem EVENTIM.Light.