Kaartverkoop voor jouw vrijetijdsevent makkelijk gemaakt

Van stadstours tot klimmuren - potentiële gasten willen de beschikbare dagen en tijden in één oogopslag kunnen zien en op een snelle en makkelijke manier tickets kunnen kopen. Wij bieden jou als organisator alle functies aan die je daarvoor nodig hebt met EVENTIM.Light! 

Jouw vrijetijdsactiviteit in jouw uitstraling

Je kunt jouw eigen ticketshop naar wens met EVENTIM.Light in de look & feel van jouw evenement of locatie stylen, zodat je waarde van herkenning creëert voor je event. De ticketshop is uiteraard geoptimaliseerd voor mobiel gebruik en biedt consumenten de best mogelijke boekingservaring. EVENTIM.Light geeft jou de mogelijkheid om eenvoudig binnen een aantal minuten een evenementserie te creëren en te starten met de directe verkoop van tickets - online en aan jouw kassa.

Jouw professionele ticketshop

Maak een evenementserie

Creëer eenvoudig een reeks aan evenementen met verschillende data. Hierdoor functioneert het evenementoverzicht ook direct als een eventkalender. 

Snelle ticketaankoop

De ticketshop is geoptimaliseerd voor mobile devices en biedt jouw gasten een simpele en snelle betaalmethode via iDEAL en creditcard. 

Eenvoudige afrekening

Wil je liever een algemene factuur voor verschillende evenementen of een individuele factuur per event? Bespreek jouw wensen hiervoor met ons salesteam.

Geen wachtrijen bij de ingang

Bespaar de last-minute gasten een lange wachtrij voor de kassa en spoor ze aan om tickets online te kopen via de Standaard QR-code.

Ticketing voor vrijetijdsactiviteiten: eenvoudig en transparant

Of het nu voor een avontuur in de natuur, genieten van kunst of sport en andere leuke activiteiten is - om ervoor te zorgen dat je zo min mogelijk tijd hoeft te besteden aan de online kaartverkoop, kun je terugvallen op de vertrouwde expertise van EVENTIM.Light.

  1. Maak een evenementreeks: Ons systeem gidst je stap-voor-stap door de applicatie, waar je eenvoudig een meerdaagse reeks aan evenementen maakt.
  2. Personaliseer jouw ticketshop: maak een professionele ticketshop in het design van jouw website - allemaal geen probleem met onze tool.
  3. Publiceer & promoot jouw event: profiteer maximaal van ons platform door het verkoopkanaal eventim.nl aan het werk te zetten - met jaarlijks ruim 3 miljoen unieke bezoekers.
  4. Creëer een Facebook-evenement: gebruik social media om jouw event in de markt te zetten. EVENTIM.Light maakt het gemakkelijk om je events te koppelen met Facebook. 

Vergroot nu het bereik van jouw vrijetijdsevenement

Geef jouw bezoekers makkelijke toegang tot jouw event: gebruik het online ticketingsysteem EVENTIM.Light.