Alle functionaliteiten voor jouw online ticketing in één tool

Hierdoor wordt jouw event een verkoopsucces! EVENTIM.Light brengt je alles op één platform. Van het instellen van jouw ticketshop tot de marketing en eenvoudige toelating, alles wat jij nodig hebt is inbegrepen. 

Onze functionaliteiten in één oogopslag

Makkelijk events aanmaken

Eigen ticketshop in jouw design

Plattegronden voor elke locatie

Tracking & Rapportages

Maak Facebook evenementen

Promotiecampagnes creëren

Gebruik het EVENTIM bereik

Verkoop aan jouw kassa

Gratis ticketscan-app

Eenvoudig en intuïtief instellen van jouw evenementen & ticketshop

Met slechts een aantal klikken kun je al jouw event opzetten in je eigen ticketshop, welke je ook kunt personaliseren naar jouw eigen design en geoptimaliseerd is voor alle devices. Dit omvat:

 • Gepersonaliseerde ticketlayout: Voeg een eigen afbeelding of persoonlijke tekst toe aan jouw PDF-ticketlayout. 
 • Zitplaatsen boeken door jouw bezoekers: Met onze eenvoudige plattegrond-editor creëer je een plattegrond specifiek voor jouw locatie. 
 • Plan een evenementenreeks: Maak eenvoudig een evenementreeks aan, om meerdere data tegelijkertijd te creëren.
 • Aanvullende vragen in jouw shop: Kom erachter hoe de kopers met jou bekend raakten of vraag je bezoekers naar hun dieetwensen.

Krachtig bereik voor jouw ticketverkoop

Gebruik onze uitgebreide verkoopkanalen om een brede doelgroep te bereiken en maximaliseer jouw verkoopbereik. We ondersteunen je daarbij met de nodige techniek om van jouw event een onvergetelijk hoogtepunt te maken:

 • Integreer jouw online ticketshop eenvoudig in jouw website met een iFrame of link. 
 • Profiteer van het grote bereik van EVENTIM en zet jouw event op eventim.nl met een jaarlijks bereik van meer dan 3 miljoen unieke bezoekers.
 • Gebruik jouw kantoor of locatie als voorverkoopadres of bedien spontane ticketkopers aan jouw eigen kassa met onze kassamodule.

Succesvolle eventmarketing: bereik gemakkelijk jouw doelgroep

Communiceer over het event waar jouw doelgroep zit. Maak gebruik van onze extra marketingmogelijkheden op weg naar een uitverkocht event:

 • Zorg voor extra exposure met onze Facebook-integratie.
 • Bied jouw ticketkopers aanvullende aankoopprikkels met promotiecodes. 
 • Koppel jouw printed advertising direct aan je online ticketshop - eenvoudig met de geïntegreerde QR-code.
 • Wanneer je het EVENTIM-bereik inzet, integreren we jouw events in de online marketingcampagnes van eventim.nl.

Creëer vandaag nog jouw eerste evenement

Je bent nog maar een paar klikken verwijderd van jouw individuele en professionele online ticketshop. Start vandaag nog met het verkopen van tickets.

Succes door nauwkeurige analyse & transparante rapportages

De ticketverkoop is gestart en natuurlijk wil je weten hoe de verkoop van jouw event verloopt. In jouw dashboard kun je de meest belangrijke cijfers terugzien in één overzicht zoals de ticketverkoop en omzet. Met Google Analytics analyseer je het gebruikersgedrag en de bezoekersbronnen van je ticketshop. Bovendien kun je door het gebruik van onze ticketscan-app het toelatingsproces achteraf analyseren en optimaliseren voor het volgende event. Daardoor heb je altijd een overzicht in je eventrapportage.

Toegangscontrole met ticketscan-app

Controleer de tickets van je bezoekers bij de ingang met onze gratis EVENTIM.Access scan-app. Wanneer een ticket ongeldig is, laat de scan-app dit jou onmiddelijk zien. Daarmee verbeter je niet alleen de betrouwbaarheid van jouw toegangscontrole, maar houd je ook altijd het overzicht over de capaciteit van je event. Alles wat je hiervoor nodig hebt is een tablet of smartphone. Zo eenvoudig kan toegangsbeheer zijn. 

Bereken de servicekosten en inkomsten

Met onze ticketprijscalculator ontdek je hoe de ticketprijzen zijn opgebouwd uit jouw inkomsten en de lage servicekosten.

Videotutorials & Quick Guides voor jouw eventticketing

Nog vragen of onduidelijkheden? In het Helpcentrum van jouw EVENTIM.Light-account vind je onze videotutorials en Quick Guides, welke jou stap voor stap ondersteunen bij het gebruik van EVENTIM.Light en direct antwoord geven op jouw vragen over online eventticketing.

Veelgestelde vragen over de functies van EVENTIM.Light

1.
2.
3.