Zicht houden op jouw event met rapportages

Altijd weten wat er speelt: met EVENTIM.Light heb je op ieder moment een helder overzicht over jouw ticketverkoop en weet je exact welk verkoopkanaal het meest effectief is.

Inzoomen op jouw ticketverkoop

Wil je gewoon even snel checken hoeveel tickets je al verkocht hebt? Of wil je exact weten hoeveel tickets verkocht zijn per verkoopkanaal en deze optimaliseren voor het volgende event? Met EVENTIM.Light krijg je op elk moment en vanaf ieder apparaat toegang tot jouw verkoopcijfers en blijf je altijd up-to-date.

Een dashboard voor een snel overzicht

Om een snel overzicht te krijgen van de verkoop van jouw event, is het dashboard de ideale plek. Het geeft een totaalbeeld van jouw ticketverkoop. Met het dashboard zie je in één oogopslag welke verkoopkanalen al actief zijn en hoe je het bereik nog verder kunt vergroten.

Gedetailleerde rapportages voor verdere analyse

Met onze gedetailleerde rapportages kun je filters gebruiken om bijvoorbeeld te zoeken naar individuele evenementen, evenementdata of verkoopdata en kun je snel jouw events aanpassen. Bepaal zelf de filterperiodes of gebruik de handige snelfilters. Je hebt hier ook een overzicht op hoe goed elk verkoopkanaal presteert en kun je eenvoudig de gegevens downloaden als CSV-bestand.

Start direct met jouw ticketverkoop

Ga direct los, maak je eerste event aan met EVENTIM.Light en begin gemakkelijk met de verkoop van tickets in jouw eigen ticketshop en op eventim.nl.

Uitgebreide analyses met Google Analytics

Wil jij weten waar de bezoekers van jouw ticketshop vandaan komen en welk marketingkanaal jou de meeste ticketverkoop en omzet bezorgen? Geen probleem. Koppel eenvoudig jouw EVENTIM.Light-ticketshop aan jouw Google Analytics-account.

Veelgestelde vragen over eventrapportages

1.
2.
3.