In een mum van tijd jouw eigen ticketshop

Start binnen enkele minuten met de verkoop van jouw tickets in je eigen ticketshop. We bieden je de mogelijkheid het design van de ticketshop aan te passen aan de huisstijl van je organisatie, zodat je de shop kunt integreren op jouw website. Bied jouw ticketkopers ook een snel en gemakkelijk aankoopproces! 

Jouw state-of-the-art ticketshop in slechts een paar minuten

Tickets verkopen op jouw website hoeft niet zo moeilijk te zijn. Met onze state-of-the-art ticketshop kun je jouw klanten zonder enige moeite een vlotte ticketaankoop op alle devices bieden. Profiteer van een:  

  • Responsive ticketshop in jouw design
  • Makkelijk te integreren in jouw website
  • Snelle checkout voor je ticketkopers
  • Diverse betaalmethoden inbegrepen

Ticketshop in jouw eigen Look & Feel

Geef jouw ticketshop een eigen touch en pas de vormgeving aan op jouw merk. Je kunt het logo integreren en naar wens eenvoudig de achtergrondkleur, tekstkleur en het lettertype aanpassen. Daarmee is de ticketshop eenvoudig te matchen met jouw merk en webdesign - voor een optimale merkbeleving.

Integreer eenvoudig je ticketshop direct op jouw website via een iFrame of met een directe link. Hiermee kunnen jouw ticketkopers het aankoopproces direct vanaf jouw website starten.

Bereken de ticketprijzen voor jouw event

Met onze ticketprijscalculator kun je direct jouw opbrengsten berekenen en zien wat de servicekosten zijn.

Snel en gemakkelijk afrekenproces voor jouw ticketkopers

Het vlotte afrekenproces maakt het aankopen van tickets bijzonder gemakkelijk dankzij de verschillende betaalmethoden die inbegrepen zijn zoals iDEAL, creditcard, Apple Pay en Google Pay. Jouw ticketkopers kunnen ook eenvoudig de tickets in hun Apple of Google Wallet opslaan of als PDF bewaren op hun smartphone. Er is geen papier meer voor nodig! 

Met aanvullende vragen werk je toe naar het ideale eventaanbod

Gebruik de ‘aanvullende vragen’-functionaliteit om meer te weten te komen over de wensen en behoeften van je ticketkopers waarmee je jouw aanbod kunt optimaliseren. De ordergerelateerde aanvullende vraag wordt aan alle kopers getoond en is geschikt voor het stellen van algemene vragen. Een evenementgerelateerde vraag leent zich daarentegen uitstekend voor het stellen van vragen over een specifiek evenement of tickettype. 

Maak direct jouw eigen ticketshop

Ga direct aan de slag en maak jouw eerste evenement met EVENTIM.Light en start eenvoudig met de ticketverkoop in jouw eigen ticketshop.

Personaliseer de ticketlay-out

Heel eenvoudig kun je de PDF-ticketlay-out aanpassen naar de stijl van jouw merk of evenement met het toevoegen van afbeeldingen en een eigen tekst. Je maakt jouw tickets namelijk net even specialer met een afbeelding van jouw event of poster en door het opnemen van logo's van jouw event en sponsoren. Een extra persoonlijke boodschap of handige instructies voor jouw bezoekers zorgen voor een optimale bezoekerservaring voor de ticketkopers van het evenement. 

Veelgestelde vragen over de EVENTIM.Light ticketshop

1.
2.