Ontspannen gasten met een soepele toegangscontrole

Wanneer jouw event van start gaat komen de bezoekers massaal naar het event toe. Met een snelle toegangscontrole beginnen jouw gasten met een goed humeur en vol verwachting aan het evenement. EVENTIM.Light ondersteunt jou met een gratis ticketscan-app voor een moeiteloze toegangscontrole. 

Makkelijke toegangscontrole met ticketscan-app

Net als jouw ticketverkoop, wil je dat de toegang ook op rolletjes loopt. Van het snelle toegang kunnen verlenen met onze gratis ticketscan-app tot de analyse en optimalisatie van het toegangsproces voor het volgende event. EVENTIM.Light biedt jou deze voordelen:

  • Gratis ticketscan-app voor iOS & Android
  • Scan tegelijkertijd met een ongelimiteerd aantal apparaten
  • Makkelijke ticketcontrole
  • Altijd een overzicht over de bezettingsgraad en opkomst
  • Analyseer & optimaliseer jouw toegangscontrole

Scannen als een pro met de ticketscan-app

Met de gratis EVENTIM.Access scan-app, kun je eenvoudig tickets controleren aan de ingang met je smartphone. De app laat direct zien of het ticket geldig is of dat er al iemand met het ticket is binnengekomen op jouw event. 

Houd zicht op de voortgang van jouw toegangscontrole

Altijd een exact overzicht houden van het toelatingsproces? In de scan-app zie je direct hoeveel tickets er al gescand zijn. De rapportages in jouw EVENTIM.Light-account geven jou een gedetailleerd inzicht in het toelatingsproces. Zo kun je bijvoorbeeld zien op welk tijdstip de instroom het drukste was, hoeveel mensen er al zijn en welke ticketcategorieën het meest gescand zijn. Met behulp van deze data kun je het toegangscontroleproces verbeteren op locatie en optimaliseren voor jouw toekomstige events. 

Veelgestelde vragen over toegangscontrole met de ticket scan app

1.
2.
3.
4.
5.