Transparante prijzen zonder verplicht contract of vaste kosten

Bij ons kom je niet voor verrassingen te staan. Omdat alles inclusief en transparant is. Als organisator kun je zelf bepalen of je de lage kosten zelf wilt betalen of doorbelast aan je ticketkopers. Bereken direct je ticketprijzen en inkomsten met onze ticketprijscalculator.

Registreer nu

Het totaalpakket voor jouw ticketverkoop

All-inclusive! Bij ons zitten de transactiekosten en de verkoopbelasting al inbegrepen in de servicekosten. De ticketprijs bestaat uit verschillende componenten:

  • Toegangsprijs: Basisprijs, die jij rekent voor jouw event. Dit komt overeen met jouw inkomsten.
  • Servicekosten: Voor een basisprijs tot en met €14.99 bedragen de servicekosten €0.49 per ticket plus 2%. Bij een basisprijs van €15.00 of hoger bedragen de servicekosten €0.99 per ticket.
  • Voorverkoopkosten (alleen op EVENTIM.nl): 10% over de basisprijs. Deze fee is niet van toepassing op de ticketverkopen via jouw eigen ticketshop of eigen (kassa)verkopen.

Wanneer je tickets verkoopt via het krachtige bereik van EVENTIM, profiteer je op verschillende manieren: jouw evenementen worden voor een breed publiek beschikbaar gesteld op eventim.nl met jaarlijks ruim 3 miljoen bezoekers. Dit vergroot jouw bereik aanzienlijk en zorgt voor uitverkochte en onvergetelijke eventervaringen.  

Bereken jouw ticketkosten met onze ticketprijscalculator

inclusief kosten

In jouw eigen ticketshop

Servicekosten
Voorverkoopkosten
Klanten betalen

Verkoop via eventim.nl

Servicekosten
Voorverkoopkosten
Klanten betalen

Ticketverkoop via jouw kassa

Servicekosten
Voorverkoopkosten
Klanten betalen

Wanneer een evenement wordt afgelast, kunnen er ticketgerelateerde kosten van toepassing zijn. Bij elke order op eventim.nl worden er orderkosten in rekening gebracht.

Gebruik EVENTIM.Light direct om jouw eerstvolgende event te plannen

Bespaar tijd en vergroot de verkoop van jouw evenementen met ons eenvoudig te gebruiken ticketingsysteem. Bereik een groot publiek en analyseer jouw ticketverkopen.

Met onze functionaliteiten naar een uitverkocht event

Makkelijk events aanmaken

Gebruik het EVENTIM bereik

Eigen ticketshop in jouw design

Plattegronden voor elke locatie

Tracking & Rapportages

Verkoop aan jouw kassa

Maak Facebook evenementen

Promotiecampagnes creëren

Gratis ticketscan-app

Alle functionaliteiten in detail

Jouw voordelen als organisator

Absolute flexibiliteit

Jij bepaalt wanneer en hoe vaak je EVENTIM.light gebruikt – zonder contractuele verplichting of vaste kosten. Welke verkoopkanalen je ook inzet, het is helemaal aan jou. Alles is mogelijk, niets is verplicht.

Geen verborgen kosten

In de brutoprijs van jouw tickets zit alles inbegrepen, er zijn geen aanvullende kosten. De servicekosten die je door jouw kaartkopers kunt laten betalen worden duidelijk gecommuniceerd.

Makkelijk events aanmaken

Binnen een paar minuten kun je al jouw eerste evenement aanmaken en starten met de verkoop van tickets direct vanuit jouw ticketshop.

Eenvoudig tickets verkopen

Met de verkoopkracht van eventim.nl profiteer je van een uniek bereik en maximaliseer je jouw kansen op een uitverkocht evenement.

Veelgestelde vragen over de ticketingkosten

1.
2.
3.
4.