Zet jouw evenement in de spotlights met onze ticketingknowhow

Met EVENTIM.Light heb je een sterke partner aan jouw zijde. Profiteer van onze jarenlange ervaring, ons sterke bereik en professionele service. Daarmee wordt jouw ticketvoorverkoop een groot succes - zonder additionele kosten. 

Vertrouw op een betrouwbare partner

Ervaring is van onschatbare waarde. Met EVENTIM heb je een partner aan jouw zijde met tientallen jaren aan ervaring als marktleider in ticketing en live-entertainment. Of je nu een concert organiseert, een festival of een tentoonstelling - gebruik onze bewezen techniek en kennis voor je ticketverkoop en een succesvol event!

Profiteer van het bereik van de marktleider in ticketing

Dagelijks bezoeken miljoenen mensen de internationale websites van EVENTIM. Gebruik deze verkoopkracht en besluit ook tickets te verkopen via eventim.nl. Daarmee krijg je toegang tot ruim 3 miljoen bezoekers die we jaarlijks op de website ontvangen en vergroot je daarmee de kans op een uitverkocht evenement.

Jouw event profiteert ook mee van de algemene marketingactiviteiten zoals search engine marketing and optimisation, display campagnes en e-mailmarketing. 

Professionele service bij EVENTIM.Light

Jouw event met onze support?

Dat wordt ongetwijfeld een succesverhaal! Heb je nog vragen of speciale uitdagingen, ons support team is er om je daarbij te helpen om het maximale uit jouw event te halen.

Telefonische verkoop? Wij doen het voor je!

Voor de kaartkopers die liever telefonisch bestellen bieden we optioneel de mogelijkheid om via ons Customer Service Center, als extra verkoopkanaal, tickets te laten boeken. 

Probleem met de koper? Wij lossen het op!

We nemen de zorgen van jouw klanten graag bij ze weg, daarom zijn we beschikbaar om vragen te beantwoorden over kaartaankopen, boekingen en in het geval een evenement verplaatst of afgelast werd. 

Ontvang jouw inkomsten snel

We garanderen een snelle en betrouwbare uitbetaling van de ticketopbrengsten.

Start nu eenvoudig met de voorverkoop van jouw tickets

Ga direct van start. Event aanmaken, shop instellen en tickets verkopen.

Onze functionaliteiten in één oogopslag

Makkelijk events aanmaken

Eigen ticketshop in jouw design

Gebruik het EVENTIM bereik

Plattegronden voor elke locatie

Tracking & Rapportages

Verkoop aan jouw kassa

Maak Facebook evenementen

Promotiecampagnes creëren

Gratis ticketscan-app

Alle functionaliteiten in detail

Over EVENTIM

Als een van de toonaangevende internationale aanbieders van ticketing en live-entertainment is CTS EVENTIM de perfecte partner voor de ticketing en marketing van jouw evenement. Jaarlijks worden via de EVENTIM systemen ongeveer 300 miljoen tickets op de markt gebracht - fysiek, online en mobiel.

De onlineshops opereren onder merken als eventim.de, oeticket.com, ticketcorner.ch, ticketone.it en entradas.com. Bij de EVENTIM Groep behoren talrijke organisatoren van concerten, tournees en festivals. EVENTIM exploiteert ook enkele van de meest gerenommeerde evenementenlocaties in Europa.

EVENTIM.Light is onderdeel van het portfolio van CTS EVENTIM. Met EVENTIM.Light hebben onafhankelijke evenementorganisatoren de mogelijkheid om hun eigen ticketshop te maken en eenvoudig én gratis tickets te gaan verkopen. Hiervoor staat het uitgebreide EVENTIM bereik ter beschikking. 

Eventim Nederland

Naast EVENTIM.Light heeft Eventim Nederland diverse andere producten en diensten waarmee wij jou kunnen helpen jouw verkoopdoelen te halen en te ontzorgen op locatie. Neem daarom zeker ook een kijkje op onze zakelijke website waar je een overzicht krijgt van al onze ticketingsystemen, diensten, ons nieuws leest en kennismaakt met een aantal van onze specialisten. Uiteraard staat ons team voor je klaar om je van persoonlijk advies te voorzien. We horen je snel! 

Ga naar onze zakelijke website

Veelgestelde vragen over de voordelen van EVENTIM.Light

1.
2.